Werkwijze Interadvisie

Meriam MuldersProces en visie

Mijn intentie is om bedrijven, ondernemers, directieleden, managers met hun teams en individuen binnen organisaties te begeleiden bij het realiseren van hun leiderschaps- en bedrijfsdoelstellingen. Het resultaat is een succesvolle business met mensen die gecommitteerd zijn aan het bedrijf. De toepassing van Sense is de oplossing om zakelijk gezien optimaal rendement te hebben van de investering in geld, tijd en energie bij het bereiken van persoonlijke- en bedrijfsdoelen.

In het algemeen is het doel van een opdracht om in relatie tot de missie en de visie een nieuw strategisch concept te ontwikkelen en deze te laten dragen door de organisatie. Dit is een proces dat vanuit een helder mandaat gestuurd moet worden en binnen het gestelde budget gerealiseerd. De gehele organisatie is hier veelal bij betrokken. Ik heb de drive om dingen in gang te zetten en mensen in beweging te krijgen. Daarbij ben ik rustig en vriendelijk en ga ik doortastend en doelgericht te werk. Duidelijk en recht door zee wanneer mogelijk,  diplomatiek wanneer nodig.

De mens als maat

Mijn overtuiging is dat als je mensen laat groeien, de organisatie waarvan deze mensen onderdeel uitmaken, óók groeit. Het is dus van belang om te investeren in mensen. Mijn betrokkenheid is oprecht, energiek en intensief, waarbij ik altijd op zoek ben naar win-win oplossingen. Verbondenheid creëren binnen een organisatie verstevigt de basis en daarmee het resultaat voor alle stakeholders.

Indien u nadere informatie wenst, een offerte wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een oriënterend gesprek, kunt u contact met mij opnemen.