DNA van Meriam Mulders

Met mijn DNA kan ik zorgen voor verbinding, besluitvorming, energie en betrokkenheid. Mijn DNA bestaat ondermeer uit karaktertrekken en uit competenties. Enkele heb ik hieronder uitgelicht.

Toewijding

Ik heb geleerd om te focussen en door positief denken energie te genereren. In hoog tempo kan ik nieuwe dingen oppakken, informatie vergaren, kennis opdoen en me complexe stof eigen maken. Ik richt me op kwaliteit, service en resultaat. Een waardevol element vanuit mijn persoonlijke geschiedenis is dat ik een groot doorzettingsvermogen heb ontwikkeld en altijd kansen zie om zaken tot een succesvol einde te brengen.

Analytisch

Een snelle en deskundige analyse vormen van een probleemstelling of situatie, vind ik een mooie uitdaging. Het zit in mijn DNA om te denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Coachend

Naast inhoudelijke vaardigheden ben ik tevens een goede procesbegeleider en people manager. Ik heb een coachende stijl van leidinggeven en weet mensen op een voor hun aanvaardbare  manier buiten hun comfort-zone te krijgen. Hierdoor worden het zelfsturend vermogen, moed, in actie komen en zelfinzicht vergroot.

Autonoom en authentiek

Ik ben gedreven, veelzijdig en authentiek. Ik wil graag het verschil maken. Ik fungeer veelal als katalysator in de organisatie, die draagvlak creëert bij de top en op de werkvloer. Tegenslag zie ik niet als een persoonlijk iets, maar als een uitdaging om tot andere inzichten te komen. Met de nieuwe inzichten, gezamenlijk naar een succesvol doel te streven.

DNA MeriamKarakter in het kort

 • open
 • eerlijk
 • emphatisch
 • loyaal
 • sociaal
 • betrouwbaar

Competenties in het kort

 • klantgericht
 • besluitvaardig
 • netwerker
 • resultaatgericht
 • flexibel
 • gedreven
 • oplossend vermogen