Curriculum Vitae

Personalia:

AchternaamMulders
VoornamenMaria Petronella Hendrika Johannes Gerardus
Telefoon0251 - 658829
Mobiele telefoon06 - 52629741
E-mail adresinfo@interadvisie.nl
Websitewww.interadvisie.nl

Werkervaring:

januari 2017 - hedenDirecteur Zorg | Leviaan

Directeur Zorg is verantwoordelijk voor het primaire proces en borgt de balans tussen zorg/inhoud en zakelijkheid in de besturingsstructuur.
mei 2018 - hedenSense coaching

Sense is een innovatieve methode voor coaching, consulting en training. Door het gebruik van software in de Sense methodiek, bereik je sneller en duurzamer resultaat als individu, professional, ondernemer, directie en management. Sense helpt je in het realiseren van je doelstellingen, in het succesvol zijn in je eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.
2014 - mei 2018Professional Partner bij Level Five Quaning Enterprises B.V.
2012 - 2014Intervisie begeleider van bedrijfsleiders in UMC St Radboud te Nijmegen (gezondheidszorg)
2011 - 2012Interim-, change- & projectmanagement zakelijke dienstverlening
Interim Business Line Manager WIA Services bij Robidus in Zaandam en Breukelen.

Direct leidinggevend aan een team van dertien professionals WIA consultants, een backoffice team van zeven medewerkers inclusief planning billability en inhoudelijke aansturing. Het verder professionaliseren en herstructureren van de interne organisatie, adviseren en begeleiden van de directie over inzet van mensen en Business Process Redesign, het onderhouden van commerciële contacten met verzekeraars.
ResultatenToename van de billability van consultants met 20% in 4 maanden Schadebeperking voor verzekeraars gerealiseerd € 2,5 mln Cultuurverandering, van management by incident naar participatief management.
2009 - 2011Interim- & change management gezondheidszorg
Interim Divisie Manager Revalidatie Volwassenen bij Reade. (800 fte) MT voorzitter van de divisie. Begeleiden van fusietraject met het Jan van Breemen Instituut. Verantwoordelijk voor divisiebeleid op gebied van harmonisatie, p&o, arbo en kwaliteitsmanagement, marketing communicatie en finance. Verantwoordelijk voor optimalisatie samenwerking met ziekenhuizen in Amsterdam, zorginstellingen en andere ketenpartners. (Osira, gemeente Amsterdam) Onderhandelingen voeren met zorgverzekeraars (Agis/Achmea). Stimuleren van de inbedding van wetenschappelijk onderzoek in de divisie. Voorbereidingen certificering HKZ systematiek. Zorgprogramma’s evidence based invoeren en contacten onderhouden met patiënten organisaties.
ResultatenFusietraject succesvol geïmplementeerd, zichtbare optimalisatie van administratie, ICT, accountability van case managers. Realisatie van een drietal businessplannen incl. haalbaarheidsanalyse m.b.t. winstgevendheid van een aantal activiteiten. Heldere focus op behalen van doelstellingen en realisaties, sturen op (financiële) resultaten tot gezamenlijk doel in de organisatie gemaakt.
2011Project management gezondheidszorg
Projectmanager Reade verantwoordelijk voor een zes-tal (commerciële) bedrijfsonderdelen van Reade, rapporterend aan de Raad van Bestuur. Samenstellen businessplannen en analyse van financiële haalbaarheid van activiteiten van Reade. Optimalisatie van bedrijfsvoering, administratie, IT. Optimalisatie samenwerking met gemeente Amsterdam. Onderhandelingen met zorgverzekeraars voor zorg innovatief project. Business case ter besluitvorming aan de Raad van Bestuur. Onderhandelingen met directie en management van Amsterdamse ziekenhuizen om te komen tot implementatie van verbetering van het revalidatie zorgaanbod in de Amsterdamse ziekenhuizen.
2010 - hedenVerandermanagement gezondheidszorg
Coaching van divisie managers Unicum te Zandvoort
2009 - 2010Project management algemeen
Projectmanager voor Mountains Factory Verantwoordelijk voor bedenken en mede uitvoeren van innovatieve en nieuwe vorm van verkoop van onroerend goed voor en door makelaars.
ResultaatVersnelde verkoop van een drietal woningen, in een half jaar. Verkoopprijs boven de € 800.000,- Pagina groot artikel in de regionale pers.
2008 - 2011Bestuurlijk gezondheidszorg Bestuurslid Stichting Pulmoscience, stimulering van wetenschap en onderwijs op het gebied van de longgeneeskunde